Vær forkæmper for naturen og regnskoven

Hvis du har intentioner om at gøre noget godt for naturen i fremtiden, så er det bare med at komme i gang. Vores planet er nemlig nu truet mere, end det nogensinde har været tilfældet, og derfor er det hellere i dag end i morgen, du skal gå i gang. Verdensskove arbejder med at beskytte særligt regnskovene rundt i verden, og de gør et stort stykke arbejde for at værne om den smukke men også enormt vigtige natur. 

Hvis du også gerne vil gøre en indsats for regnskoven, så kan du klikke ind og læse mere om projekterne. Her kan du samtidig blive doner, hvilket gør en enorm forskel. Hver krone tæller nemlig i kampen for at beskytte og bevare vores natur. 

Hos verdensskove gør de et kæmpe stykke arbejde, og derfor vil donationer også blive taget imod med kyshånd. De sørger blandt andet for, at langt flere dele af skovene bliver bevaret, hvilket betyder, at planeten og dyrelivet kan få glæde af det. For det er nemlig både mennesker og dyrene, som har stor fordel af, at vores regnskove ikke bare bliver fældet, som de er blevet de sidste mange år. 

Hvis du gerne vil gøre endnu mere for naturen, kan du selvfølgelig selv vælge at engagere dig i projektet. Det vil give dig en større indflydelse, og du vil samtidig have mulighed for at følge de mange tiltag på absolut tætteste hold. 

Det kan også være andre projekter, som har rigtig gode tiltag og initiativer, og derudover vil det selvfølgelig også bare være en god idé at hjælpe med at påvire andre til at passe godt på planeten. For der skal naturligvis nogle rollemodeller til, hvis der skal gøres en forskel. Det kan lige så godt starte med, at man selv hjælper med at hive fat i andre. 

Pernille Madsen