te er ikke til romtoddy

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Da jeg var yngre har jeg tit hørt min mor sige til min far, at han burde tage en kop te nogen gange og ikke bare drikke den ene kop kaffe efter den anden, men nej, han var af den opfattelse, og er det stadig, at te er til romtoddy og intet andet.

Jeg fulgte dog mere min mors eksempel, og jeg er vild med te, mest grøn te, det er den smag, som tiltaler mig mest, men den er svær at få i Danmark i en god kvalitet så derfor bestiller jeg min te fra et af de store tehuse i England, eller rettere det gjorde jeg indtil for et år siden, for der faldt jeg tilfældigt over en hjemmeside, som var dansk, hvor jeg kunne få te i alle sorter, også den grønne te, som jeg er så glad for.

Først var jeg dog noget loren ved hjemmesiden, for selv om deres udvalg var enormt, så var priserne næsten for billige, så jeg bestilte kun en lille portion første gang.

Et par dage efter leverede de allerede min te, og da jeg fik smagt den, gik det op for mig, at her var kvalitet, kundeservice, en fordelagtig pris og et stort udvalg. Ikke kun i te, men også i de remedier, som jeg skal bruge for at kunne brygge en rigtig god kop te.

Siden den dag har jeg ikke handlet min te andre steder, og jeg har ikke tænkt mig, at jeg skal handle andre steder. For når de kan levere hurtigt hver eneste gang, i en kvalitet som jeg ikke får andre steder, og altid er klar med råd og vejledning med et smil hos kundeservice, og – for at toppe det hele – har de altid et enormt udvalg. Der er ingen grund til at finde andre leverandører af grøn te.

Pernille Madsen