Smukke smykker

Min kone har et hav af ringe, øreringe og halskæder. Hun er kan godt lide smykker, og jeg lægger mig altid i selen for at finde nogle smukke smykker til hende i gave. Men jeg tænkte, at det denne gang skulle være et armbånd. Et, som hun kunne bruge sammen med alt det andet. Noget, der ville give hende muligheden for at bruge det rigtig meget, for igen, så er hun glad for at gå med smykker, og står det til mig, så skal det helst være dem, jeg har givet hende. Så ved jeg, at jeg har valgt helt rigtigt.

Den smukke blomst

Margueritter er smukke. Det er flotte blomster, og jeg nyder alle dem, der gror i vores have. Det gør hun også, så det var helt naturligt, at jeg gerne ville give hende et margueritarmbånd i gave. Jeg skulle bare finde det helt rigtige til hende. Jeg havde kigge på et i sort læder med tre små blomster på i sølv og hvid. Det går tre gange rundt om håndleddet, og det er den der perfekte blanding af moderne og klassisk, som vil stå godt til hendes andre smykker, og selvfølgelig vil det stå perfekt til hendes stil. Et smykke, jeg ved, hun vil bruge rigtig meget.

Jeg har købt det

Nu om dage kan den slags klares fra telefonen. Så jeg har bestilt det smukke smykke, som kom på få dage i en fin æske. Den slags, der får det til at se endnu smukkere ud. En lille sløjfe om, og så er det klar til at komme ind under juletræet, indtil det skal gøre lykke juleaften og dagene efter. Det er bestemt noget, jeg ser frem til, for det er altid svært at vente på at se, hvordan en gave, jeg har tænkt meget over, bliver taget imod.

Maya Dahl