Perfekte billeder af mine perfekte børn

Som de fleste andre har jeg rigtig mange digitale billeder af mine børn og knap så mange, der er printet ud og sat i rammer. Det er ærgerligt, for jeg vil gerne have nogle gode billeder af dem til at hænge på væggene. Vi har en stor entre med trappe til førstesalen, og her er der masser af plads til at hænge billeder i en god størrelse.

Mere end bare billeder

Mine børn fortjener noget mere end bare billeder i billige rammer. Jeg kunne godt tænke mig billeder med en lidt anderledes facon, der både vil fremhæve billederne, men bestemt også motiverne. Det vil også være nogle spændende størrelser, der ville kunne give rummet så meget mere liv, og som samtidig ville gøre mig glad, hver gang jeg kom forbi dem.

Jeg havde også fundet lige de billeder, det skulle være. Glade og smilende børn taget i de bedste vinkler med rigtig godt lys. Mine absolutte favoritter blandt alle dem, jeg har taget gennem årene. Nu var det så bare at finde et sted, hvor jeg kunne få dem i de perfekte mål, der ville passe til resten.

Det blev dog slet ikke til billeder i rammer, men i stedet til billeder på lærred. Den mulighed fandt jeg hos https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, hvor de kunne sættes på lærred og træramme i lige de mål, der passede mig og til entreen. Helt igennem perfekt.

I en meget stabil ramme

Fordelen ved rammen er, at den er helt stabil. Den rækker lidt ud i rummet, så der er ingen synlige søm eller skruer, når billedet først er hængt op. Det gør det helt svævende at se på, og det er så meget mere end et billede i en klassisk ramme.

Jeg har i hvert fald på ingen måde fortrudt, at det var denne løsning, jeg valgte.

Maya Dahl