På den igen

Det er nogle år siden, jeg har været på en af de store trekkingture, som jeg altid tog på, da jeg var ung og ikke havde børnene. Men de er nu blevet så gamle, at de kan komme med, og det er noget, som både de og jeg har glædet mig meget til.

Nyt udstyr var et krav

Jeg havde de sidste par weekender kigget lidt på det udstyr, som jeg havde liggende, og det var noget, som med sikkerhed skulle opdateres, så jeg havde været rundt og kigge lidt i forretninger, som forhandler udstyr til os trekkere og andre udendørsmennesker, men det er ikke lige det, som de har på deres hylder, som jeg leder efter, og jeg vil nu også gerne have mit udstyr til en lidt billigere pris.

Derfor blev jeg glad, da jeg klikkede ind på hjemmesiden xtragrej.dk og til min store glæde så, jeg at der kunne jeg få alt det, som jeg gerne ville have, til første tur.

Deres priser var også noget lavere end det, som jeg kunne få det til andre steder, så jeg var lidt loren ved at bestille, men tog chancen efter at have snakket med deres kundeservice, for de var meget dygtige og professionelle og vidste bestemt noget om det udstyr, som de havde på hylderne.

Mine ting er perfekte

Jeg placerede min ordre og var en smule ængstelig, men det skulle vise sig, at jeg havde bekymret mig uden grund, for allerede efter nogle ganske få arbejdsdage kom det, som jeg havde bestilt, og efter jeg havde hentet det, så kunne jeg ved selvsyn se, at det var i den bedste kvalitet og til prisen et rigtig godt køb.

Det er en forretning, som jeg anbefaler til alle, der som jeg er til at lege udendørs, for de har service, hurtig levering og kvalitet samt en meget stort udvalg, noget som ikke mange har, og slet ikke til de priser.

Renee Mikkelsen