Øl, øl og mere øl

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sådan lød en god, gammel, dansk sang. Hvem der skrev og fremførte dette storhit, kan jeg ikke huske, men den passer nu meget godt på min kælder, hvor mit brygudstyr står og bobler, så jeg kan producere byens bedste bajer.

En hobby, der udvider sig

Jeg startede for flere år siden med et enkelt anlæg, som jeg købte af en kammerat, og siden er det gået hurtigt, så nu har jeg en lille nebengeschæft, som giver mig små 1.000 kroner om måneden, som jeg bruger på børnebørnene. Det er med at få nogle oplevelser med dem, mens du kan, du ved jo aldrig, hvornår det er slut.

Jeg handlede mine forskellige ingredienser mange steder, og det kunne være lidt svært at holde styr på det hele, men så fortalte en af dem, som også var med i lauget, at han havde fundet et sted, hvor de havde alt det, som han skulle bruge. Så slap han nemlig for at handle flere steder, og kvaliteten på de remedier og ingredienser, som han brugte, var af højeste klasse.

Jeg undersøgte, hvad den hjemmeside havde at byde på, for jeg stod til at skulle skifte to af mine bryganlæg ud, hvilket er en stor udskrivning.

Opdagede den bedste hjemmeside

Jeg var noget overrasket over, at jeg slet ikke kendte den side, men jeg blev også positivt overrasket over, hvor billige de var i forhold til mange andre. Det gjorde mig dog også noget skeptisk over kvaliteten, så jeg nøjedes med at bestille lidt småting, og så måtte det give mig en idé om, om det var så godt, som min kammerat fortalte.

Jeg indrømmer meget gerne, at jeg var meget overrasket over kvaliteten, og at de leverede så hurtigt, så jeg tog chancen og bestilte først et og senere to nye bryganlæg fra dem. Kvaliteten holdt hele vejen, og nu er det faktisk næsten det eneste sted, jeg handler – for hvem vil ikke have god kvalitet til billige priser?

Mads Laursen