Kompensationen gik til børnene

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi var på vej på ferie med familien. Det skulle være 14 dage sydpå, og vi glædede os alle sammen. Jeg til at kunne ligge og dase og læse bøger dagen lang ved poolen sammen med min mand, og børnene nok mere til selve poolen og det, at der var lige så meget is, de kunne spise, hver eneste dag. Lige sådan en ferie, hvor man kommer væk fra det hele, og hvor alt bliver serveret for en.

Men flyet var forsinket

Så sad vi der i lufthavnen. Det meste til børnene var pakket ned i kufferterne, så der var ikke meget, vi kunne underholde dem med, og ja tiden bliver meget lang, når man ikke er så gammel. Det bliver den også for os andre, for det er ikke så spændende at sidde og vente og ikke vide, hvornår vi kan komme af sted og væk, som vi havde drømt om og glædet os til.

Heldigvis brugte min mand tiden fornuftigt og fandt ud af, at der er mulighed for at få en kompensation, når flyet er forsinket. Der er flere muligheder for det, enten kan man klare det hele selv, hvilket, vi hurtigt blev enige om, ikke var noget, vi orkede. Vi ville bare på ferie, så derfor blev det den anden mulighed. Det er at få et firma til at klare alt det praktiske, og så får de en mindre del af kompensationen.

Vælg det rette firma

Det, de alle kan, er faktisk det samme. Derfor valgte vi skyhelp.dk, for her fik vi det hele til en billigere penge. Det var et rigtig godt valg, for inden der var gået et døgn, havde vi en kompensation, og den kunne vi så bruge på børnene, mens vi var på ferie. Nede sydpå rækker pengene længere, så der kom både nyt tøj og legetøj med hjem til dem begge.

Mads Laursen