Kameraovervågning efter indbrud i eget hjem

Jeg oplevede desværre det, som de fleste af os frygter – indbrud i mit hjem. Jeg havde ikke sikret mit og min families hjem med hverken tyverialarm eller overvågning, da jeg aldrig har troet, at tyve skulle bryde ind i mit hjem. Det er sådan noget, man hører om i nyhederne og læser om i aviserne, men som man aldrig tror vil ramme en selv. Dog skete det, og det er en frygtelig ubehagelig følelse, at fremmede har gennemrodet ens ting samt taget det, som de fandt mest værdifuldt. Efter denne ubehagelige hændelse var der ingen tvivl; jeg havde brug for en masse kameraer til at foretage overvågning af mit hjem.

 

Undersøgte mine muligheder på internettet

Jeg skyndte mig at undersøge de forskellige muligheder på internettet, da jeg ønskede en form for pakkeløsning med kabler, optager samt så mange kameraer, som jeg behøvede. Mit endelig valg faldt på denne form for overvågning. På professionel vis fik jeg tilsendt min ordre, og herefter skulle det opsættes. Dette havde jeg nogle problemer med, men ved blot at kontakte virksomheden, som jeg havde købt overvågningen af, blev jeg guidet fint igennem opsætningen. Efterfølgende har overvågningen virket på bedste vis, og det har uden tvivl gjort mig og min familie mere tryg.

 

Mit bedste råd: Vælg et godt kamera

Mit bedste råd i forbindelse med at vælge kamera er at vælge et kamera i god kvalitet. Jeg fandt mange billigere alternativer, men når jeg så nærmere på billedkvaliteten, var opløsningen på kameraet så dårlig, at optagelserne ikke kunne bruges til noget. Derfor vil jeg klart anbefale andre at vælge overvågning med høj opløsning både i lys og i mørke. På denne måde kan man få brugbare optagelser af ens ejendom både om natten og om dagen. Dette vil uden tvivl komme en til gode, hvis et indbrud sker, og man skal opklare sagen.

Renee Mikkelsen