Gaven til ham, der har alt

Vi skulle til en reception, for der var noget at fejre efter så mange år på samme arbejdsplads. Til den slags kan man dog altid være sikker på, at der kommer adskillige flasker vin og chokolader på gavebordet. Og selvom det er en rigtig god gave, så synes jeg, at der skulle noget andet til end det. I hvert fald for mit vedkommende, så jeg ville finde på noget helt andet end det. Men så var spørgsmålet bare, hvad man nu en gang giver til en lidt ældre herre, der umiddelbart har alt, og som netop derfor sætter pris på vin og andre lækre ting.

Jeg fandt noget spændende

De fleste er heldigvis glade for dansk design, så det burde være muligt at finde noget til hjemmet, han ville nyde. Jeg grinede lidt af tanken om en god proptrækker, men den slags har han helt sikkert allerede flere af, så den tanke blev bare ved tanken. Jeg kiggede derfor ind på en hjemmeside, der altid er leveringsdygtig i de helt rigtige gaver, og der faldt jeg over https://www.fangels.dk/maerker/piet-hein.html. Den perfekte gave, for et flag er da lige det, der gør, at en dag bliver husket.

Han har nemlig flagstang

Jeg ved, at han flager hjemme i sin have, og nu kan han også flage indendørs. Her behøver han desuden heller ikke overholde flagreglerne med fra solopgang til solnedgang eller fra 8 til 20, som jeg erindrer, der er noget om.

Det var et godt valg. Han blev rigtig glad for gaven, og han vil kunne huske den, fordi den var så meget andet og mere end en god flaske. De bliver også husket, men slet ikke på den samme måde, som en mere varig og smuk en af slagsen, som dette med den flotte Piet Hein superelipse, der står til alt mellem himmel og jord.

Mads Laursen