Flotte, feminine støvler

Det er sikkert nemt at få rigtig mange sko og støvler, hvis du køber nogle, der ligger i den billige ende. Men det kommer med en pris. De bliver hurtigt slidte, materialerne er ikke særligt gode, og de er sjældent værd at have på i lang til ad gangen. For mig vil jeg hellere have færre, men til gengæld gode og lækre sko og støvler.

Hvorfor ikke kombinere de to ting?

Som med så meget andet så rækker pengene bare længere på nettet, når det kommer til at købe nyt til fødderne. Det gælder både os kvinder, men bestemt også til mændene. På nettet kan jeg finde alle de lækre sko og støvler, som jeg er helt vild med, fra alle de bedste mærker, men til priser, der vil noget.

Det sidste, jeg har købt, er et par Tamaris-sko. Det er snarere støvler, men de går ikke så højt op på anklen, og de har fine snører hele vejen op. De er helt perfekte til kjoler og nederdele, og de giver samtidig et lidt mere råt look, som jeg rigtig godt kan lide.

Det er en side, hvor jeg efterhånden køber alt fodtøj. Jeg er nemlig ret pjattet med Tamaris, og her er der et godt udvalg til gode priser. Det er også et mærke, hvor jeg kender min størrelse, og jeg ved derfor, at de altid vil sidde perfekt.

De kommer hurtigt med posten

Jeg skal heller ikke vente længe, før det, jeg har bestilt, kan gås til. Noget der er en drøm, når det kommer til god kvalitet. Det er endnu en fordel ved de gode mærker, jeg finder her. Det føles, som om de er skabt til min fod. Noget, jeg sætter stor pris på hver eneste gang.

Og så slipper jeg for at satse på, at der er noget godt i lige min størrelse i de skoforretninger, der ligger tæt på mig.

Renee Mikkelsen