FInd inspiration til valget af dit nye armbndsur

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg kan godt lid klassiske dameure, men samtidig må de ikke være for store, og de må gerne hav lidt kant. Noget der gør, at du ikke er i tvivl om, at der er tale om et fantastisk ur, men samtidig at det er et, der er lidt anderledes end alle de andre. Jeg kan også godt lide rosaguld.

Alt det i et ur

Det at noget fungerer inde i mit hoved er ikke altid ensbetydende med, at der er en designer derude, der har set de samme muligheder. Men da det kom til et dameur, så fandt jeg uret, nemlig et Daniel Wellington Classic Petite Melrose Black, på designerure.dk. Det er med meshlænke og urkasse i rosaguld, det har en sort urskive, hvor detaljerne også er rosagyldne, og det er hverken for bredt eller for højt. Det var det perfekte ur, og det var jeg nødt til at forære mig selv, der var ingen tvivl. Jeg turde næsten ikke kigge på prisen.

Det koster ikke et arm og et ben

Jeg var virkelig overrasket over, at det ikke kostede mere. Det var der faktisk ikke nogen af de mange Daniel Wellington ure, der gjorde hos designerpriser.dk. Oveni var der fri fragt, så der var heller ikke andre skjulte udgifter, der ville gøre mit drømmeur til en lidt for stor udskrivning. Havde der været tvivl, så var det som blæst væk, så jeg bestilte med det samme. Det blev endda afsendt samme dag, og allerede dagen efter havde jeg et Daniel Wellington ur. Det kom med på aftenens cafébesøg med veninderne, og det blev behørigt beundret af dem alle sammen. Jeg var heller ikke sen til at fortælle om det udvalg og de priser, de har på designerure.dk, for jeg ved, at flere af mine veninder også gerne vil have et Daniel Wellington.

Find mere inspiration vedr. Daniel Wellington på http://dk-ure.dk/.

Har finder du også information vedrørende andre af tidens moderne armbåndsure, som på samme måde som Daniel Wellington fanger netop det, der er oppe i tiden. Denne blog har forstand på moden, når det kommer til stil og trend vedrørende armbåndsure, hvilket de skriver om til deres læsere, som dermed kan få inspiration til, hvad der rør sig på markedet. Kig forbi og bliv inspireret, hvis du står i den situation, hvor du leder efter nyt moderne armbåndsur. De kan med garanti fortælle dig, hvad der er værd at kigge nærmere efter.

Pernille Madsen