En frugtordning til arbejdspladsen gør det til en bedre arbejdsplads

Som arbejdsgiver er det vigtigt at tage sig godt af sine ansatte. Når man er mange mennesker samlet på et kontor mange timer, hver eneste hverdag i ugen, så kræver det en hel del at sørge for at alle medarbejdere er glade og tilfredse. Men udover den mentale veltilpashed er den fysiske sundhed også ekstremt vigtig. Man skal sørge for at spise sundt og varieret, og som arbejdsgiver kan det være svært at have indflydelse på de ansattes madvaner. Men med en god frugtordning det heldigvis blevet nemmere at give god og sund energi til de ansatte, så de er klar til at yde deres bedste hver dag, hele dagen.

Hvorfor få leveret frugt?

Den absolut vigtigste rolle som arbejdsgiver er at sørge for, at alle ens ansatte har det godt og at de har mulighed for at arbejde under forhold som gør dem i stand til at yde deres bedste. Gode arbejdsforhold giver glade ansatte, og de glade ansatte vil gerne yde lidt mere end mindre glade ansatte. For at give hele kontoret god energi til dagen kan man eksempelvis arrangere en ugentlig levering af frugt. Frugt er sundt – det er ikke for sjov man siger, at et æble om dagen holder doktoren væk. Udover masser af vitaminer, så indeholder frugt også naturligt frugtsukker. Det betyder at en levering af frugt til arbejdspladsen kan sørge for at medarbejderne altid har energi til at yde deres bedste.

Hos os er alle medarbejderne rigtig glade for vores levering af frugt, som altid er lækker og frisk og leveret på det aftalte tidspunkt. Det vil sige at virksomheden ikke skal spilde energi på at administrere mere end højest nødvendigt. Udover lækker, frisk kvalitet, et godt udvalg og fleksibel levering, så oplever vi også at Frugtcompagniet sørger for nogle gode priser, så vores levering af frugt ikke vælter budgettet.

 

Kim Brandt