Det gamle bryg

Jeg har altid været interesseret i bryg selv øl, så da jeg blev pensionist, havde jeg vilde planer, og i dag er det gået så vidt, at jeg faktisk slet ikke er pensioneret længere. Nu har jeg ti små bryganlæg kørende, som brygger forskellige former for øl til vores lokale fodboldklub.

Det hele startede med, at jeg købte et enkelt bryganlæg, og så havde jeg til mig selv og den nærmeste familie. Men det greb hurtigt om sig, for jeg fandt nemlig en hjemmeside, hvor de var professionelle og havde de bedste remedier og råvarer til ølbrygning.

Jeg faldt lidt tilfældigt over denne hjemmeside, men deres kundeservice var så god og den blog, som de administrerer, var så informativ, at jeg ikke siden har set mig om efter noget andet sted, hvor jeg har kunne få det, jeg bruger til mine hjemmebryggede øl. For det har ikke været nødvendigt, og selvom der er nogle, som har anbefalet mig at kigge andre steder, har jeg ikke kunne finde noget sted, hvor jeg har kunne få bedre råvarer og udstyr.

Alle detaljer er på plads

For det er vigtigt, at der er styr på alt. Den mindste detalje betyder noget for smagen af øllet, og det er jo med at holde kontinuiteten, når den lokale fodboldklub nu er aftager af hovedparten af det, som der bliver brygget på Granvænget 17.

Priserne for det, som jeg bruger, har jeg altid fundet meget konkurrencedygtige, og det faktum, at de altid leverer hurtigt, er bestemt noget, som taler til deres store fordel. For når der er bold på stadion, så må øllet ikke være forsinket, og det bliver det heller ikke, når jeg bare sørger for at handle det rigtige sted. Og det har jeg gjort, siden jeg startede med at brygge øl, så de har ikke én gang manglet øllet, når holdet spiller hjemme.

Renee Mikkelsen