Det er en del af den moderne verden

Vi har endelig fundet det hus, som vi kan se os selv i mange ud i fremtiden, men der er desværre det, at vi også er nødt til at have overvågning på det hus, for kloge af skade ved vi, at det er dem uden overvågning, som tyvene helst besøger. Vi har dog et budget, som vi skal overholde, og det er ikke altid så let, for vi er lige blevet forældre til to dejlige tvillingedrenge, hvilket kom bag på os, da der kun skulle have været en, så pengene er pludselig meget små til ting, som den her slags.

Vi ledte derfor efter et sted, hvor vi ville kunne få de kameraer, harddiske samt andet tilbehør, som vi gerne ville have til huset.

De gode priser

Vi havde ledt længe, og der var ikke rigtig noget, vi kunne gøre for at komme under det budget, som vi havde lagt, så vi følte os på Herrens mark, da jeg tilfældigt dumpede ind på en hjemmeside, hvor jeg til min store overraskelse så, at de ikke blot havde et stort sortiment, de havde også gode priser, og de garanterede en hurtig levering.

Jeg vidste ikke noget om firmaet, men min nye nabo kom mig til hjælp. Han havde handlet med dem både til sit firma og privat, så der var ingen problemer med at bruge dem.

Jeg ringede til deres kundeservice, og de var rigtig gode til at hjælpe mig, så jeg fik alt det, som jeg skulle bruge. En fantastisk service. Og for at gøre det helt perfekt, så leverede de faktisk også hurtigt, som der stod på deres hjemmeside. Allerede nogle få arbejdsdage efter, så havde vi det hele hjemme.

Fantastisk med så dejlig en service og så gode produkter, for det var heller ikke et sted de havde sparet. Vi klager ikke, for hvem kan ikke lide et godt tilbud?

Mads Laursen