De er så flotte

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er normalt ikke en sætning, du hører, når snakken falder på ortopædisk fodtøj. Tværtimod så er det som regel noget i retning af, at i det mindste er de virkelig gode at have på. Men at tænke sig, at der er et mærke, der har forstået at kombinere de to ting. Det er helt nyt for mig, men en usandsynlig glædelig en af slagsen.

Jeg fandt dem på nettet af alle steder

Det har altid været svært for mig at finde sko og støvler, der passer til mig, og når jeg finder nogle, så er de sjældent pæne og lækre. Det er blevet anderledes efter jeg har fundet mærket Arcopedico, som kan det, de andre ikke kan. De er som skabt til mine fødder på alle måder. Der er intet, der klemmer, fødderne kan ånde, og de sidder perfekt.

Det er den slags sko og støvler, der bare er sundest for os alle sammen, men for mig er det også et større behov i hverdagen. Med dem her kan jeg lige pludselig det hele igen, som den gang jeg var yngre. Det betyder alverden for mig, og nu kan jeg det hele og være pæn og elegant samtidig. Endnu en ting jeg har måttet undvære.

Kig på deres udvalg

Jeg ved, det lyder for god til at være sandt, men den er god nok. Jeg har sjældent været så begejstret eller haft lyst til at anbefale noget så kraftigt, som dette mærke. Ikke kun er de alle rigtig flotte, udvalget er også rigtig stort, så det er også nemt at finde noget, der falder i ens smag.

Endelig kan jeg købe sko og støvler på samme måde som alle mine veninder, og jeg er ikke længere misundelig over, at de altid har noget på, der bare er moderne og elegant, for nu er mine fødder lige så.

Renee Mikkelsen