Bliv sundere med disse tre tips

Sundhed fylder mere end nogensinde i vores samfund, og det er ikke uden grund, da du med en sundere tilværelse vil opleve en masse positive effekter. Du vil blive gladere, få mere energi, huske bedre og generelt præstere bedre på de fleste områder. Lyder det interessant, så læs endelig med her, hvor du får simple råd til at blive lidt sundere.

 

Tag cyklen og trapperne

Det er ikke sikkert, at du kan blive lokket ned i fitnesscenteret eller ud på løberuten, men det betyder langt fra, at dine muligheder for at være sundere stopper her. Nej, der er mange simple alternativer i din hverdag, som du kan benytte dig af, uden at du drukner i sved. Du kan starte med at tage cyklen på arbejde, ligesom du også kan vælge trapperne hver gang i stedet for elevatoren. Ja, der er tale om få kalorier på dagsbasis, men hvis du ganger det op med en måned, et år eller endnu mere, vil du se, hvor meget du faktisk forbrænder ved så simple tiltag. Og det kan garanteres, at det er noget, du vil kunne mærke på din generelle sundhed.

 

Drik te og bliv sundere

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men hvis du drikker rød te med det officielle navn Rooibos, kan du se frem til, at din krop får det lidt bedre. Denne te har i lang tid behandlet medicinske tilstande og sygdomme i Sydafrika, og det høje indhold af flavonoider beskytter endvidere dit hjerte og kredsløb, hvorfor det kan fungere som værn med hjertekarsygdomme. Du kan finde Rooibos-te her, hvis du vil drikke dig lidt sundere.

 

Få nu nok søvn

Sidste råd er meget basalt, men alligevel falder mange igennem her. Du SKAL have 7-8 timers søvn hver nat, alt andet er ikke godt nok. Søvnen genopfylder din krops energi, men derudover kan for lidt søvn medføre, at dit immunforsvar samt forbrænding mindskes, og det skal du nødig ud i. Så få sovet minimum de syv timer hver evig eneste dag – det er for din egen skyld

Mille Larsen