At have noget i ørerne

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Lige meget hvad jeg laver hjemme eller ude, så vil jeg gerne have lyd i ørerne. Men jeg har nået den alder, at den musik, der udgives, ganske enkelt er helt forfærdelig, så jeg er efterhånden færdig med at høre radio. Det var ellers det, jeg foretrak. Der var altid noget spændende musik og nogle gode nyheder. Men når højdepunktet er Radioavisen, så gælder det om at finde på noget nyt at høre. Det er for mit vedkommende blevet bøger.

Alt det, jeg ellers ikke når

I en travl hverdag er der ikke meget tid til at læse. Desværre. I hvert fald ikke for mig. Så da jeg fik skiftet radioen ud med lydbøger, skete der noget på den front. Det er ligesom at læse, der er bare én, der gør det hårde arbejde for dig – nemlig læsedelen. Samtidig kan jeg lave en hel masse praktisk inde og ude, så jeg slår faktisk to fluer med et smæk.

Strygning – det kræver en bog. Det samme gør opvaskemaskinen, rengøringen og alt det andet. Når de sure pligter er overståede, og der er lidt tid til at slappe af, så fortsætter jeg bare med lydbøgerne. Jeg kommer vidt omkring i spændingsromanerne, som jeg ellers ikke har haft meget tid til, så jeg er mere end godt tilfreds med den opfindelse.

Få det hele som lyd

Jeg havde ikke troet, at der fandtes så mange lydbøger derude, men udvalget er overraskende stort. I hvert fald der, hvor jeg får mine. Det koster eller ikke det store for så meget spænding. Endnu en ting, der er værd at tage med. Så jeg har altid en dygtig skuespiller ved hånden, der glæder mig med at læse højt, og det er kun bøger på dansk, så sådan en som jeg kan være med. Jeg går næppe tilbage til det, der var før.

Renee Mikkelsen