det startede som drengestreger

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ungdommens vovemod

for mine venner og jeg startede det hele på studiet at vi tænkte vi da let kunne brygge en masse øl til festen når vi bestod eksamen og fik vores første universitetsgrad, Vi tog vores første spæde skridt som brygmestre allerede dengang og hvis jeg skal være ærlig, så var vi dengang nok mere fulde i maven af den dårlige bryg end i hovedet. men sådan går det ofte når man som os dengang ikke havde andre oplysninger at gå ud fra end dem som vi kunne læse os til på biblioteket.

I dag er der fire af os knægte som stadig holder sammen og vi bryugger stadig øl, vi er dog noget mere sikre på hvad vi laver i dag og der er styr på alt det som vi dengang improviserede.

Man kan altid lære nyt

At vi i alle de år har holdt sammen og brygget øl er ikek ensbetydende med at vi ikek kan lære nyt for det kan vi sagtens, der er altid noget man kan lære om det noble erhverv at brygge øl.

Når vi er i tvivl om noget eller søger ny inspiration så har vi heldigvis bloggen http://xn--brygl-yua.dk/, der kan vi finde meget lærerige artikler om alt der har med ølbrygning at gøre.

Det er også der hvor vi finder vores inspiration til de smgsnuancer som vi synes der skal være i øllet, for der er jo en stor forskel om der brygges en undergæres hvedeøl, eller der brygges en mørk juleøl/vinterøl med nuancer af mørk chokolade eller lakrids, både ingredienserne som der kommer i selve bryggen er der stor forskel på, men også bryg og mæsknigstiden er meget forskellig og det er alt sammen noget som vi har læst om af og til. du kan faktisk godt sige vi lige nu står lidt på skuldrene af dem som har brygget før os, men vi har nu også lært meget af de fejltagelser som vi begik dengang vi to de første spæde skridt og endte med at have en overgæret øl som smed propperne på de beholder som vi brugte som bryganlæg og gjorde jeg havde øl og gær i hele mine forldres kælder, noget som mine forældre har ladet mig høre for adskillige gange siden.

nu har vi mere professionelt udstyr, noget som den gode, tidligere nævnte blog også henviser til, et sted hvor det er let at indkøbe alt det som der skal til for at holde de ølhungrende gæster hydrerede 

Kim Brandt