Bring arbejdspladsen tættere sammen med firmafrokoster

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er langt fra de fleste arbejdspladser, der oplever, at du har et godt socialt miljø på arbejdspladsen, og det påvirker arbejdsgangen mere, end man lige regner med. Det er da også de fleste, der ønsker at have et godt forhold til deres arbejdsplads og de mennesker, der arbejder der. Heldigvis behøver det ikke være sådan, at der er et dårligt socialt miljø eller en stor opdeling på arbejdspladsen, det gælder bare om at få rystet folk godt og grundigt sammen, hvilket kan gøres på flere måder. En af de måder er at afholde firmafrokoster for hele virksomheden, så både folk fra ledelsen og laverestående poster bliver blandet.

Hvorfor firmafrokoster?

Der er rigtig mange gode grunde til netop at vælge at afholde en firmafrokost frem for så mange andre ting. Første grund er, at alle elsker mad, og det er der selvfølgelig til en firmafrokost, eftersom ordet ’frokost’ indgår i det. Nå vi siger firmafrokost, mener vi det i en bred forstand, da det ikke behøver at være til frokost, at det bliver afholdt. Det kan også være mere i retningen af en firmafest – altså bliver den afholdt om aftenen.

For noget andet er det også en god måde at få folk til at interagere med hinanden på. Du kan blandt andet sætte skub i tingene ved at sørge for nogle selskabslege af en art. Det kunne f.eks. være en quiz eller en stafet. Mulighederne er uendelige her, og derfor gælder det bare om at være kreativ.

Som noget tredje indgår der sommetider alkohol – nok mest om aftenen – og det sætter næsten altid skub i nogle ting. Samtalerne går lettere, folk bliver mere modige etc. Så længe det bliver nydt med måde. Det skal helst ikke ende med, at du kommer til at dumme dig over for din fuldkommen ædru chef.

Rigelig med lækker mad

For at vende tilbage til maddelen; det er virkelig noget af det vigtigste til disse sammenkomster. Hvis maden er lækker, er stemningen allerede sat højt på skalaen, hvilket kommer til at have stor betydning for resten af aftenen.

Til firmafrokoster er det uden tvivl nemmest at bestille mad ude fra. Det er de færreste, der har tid og overskud til at skulle lave mad til så mange mennesker. Hvis du ikke ved, hvad eller hvorfra du skal bestille maden, kan du tage et kig på http://danmark-catering.dk/. Dette er en blog, som cateringfirmaet Ebuffet står bag, og hvor de jævnligt opdaterer med artikler, der omhandler deres brede udvalg og firma. Så mangler du inspiration til maden, bør du helt sikker lige tage et kig hos dem.

Mads Laursen